Inchirieri-Masini1.ro, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze .inchirieri microbuze 8+1 locuri » Audi

Inchirieri masini AudiAudi

Firma de inchiriat masini inchirieri-masini1.ro a car ofera servicii rent a car in Bucuresti si in toate orasele mari din Romania. Adaptate preferintelor dumneavoastra, autoturismele noastre ofera calitate, ergonomie si siguranta. Masinile noastre de lux, autoutilitarele si microbuzele va ajuta sa va deplasati mai ieftin si mai sigur indiferent de locatia aleasa. Pentru a oferi un plus de confort calatoriei in masina, firma noastra de inchiriat masini si-a diversificat parcul auto prin inlocuirea modelelor vechi cu masini performante in conformitate cu normele europene. In aceste conditii, incercam, pe cat posibil, sa raspundem nevoilor dumneavoastra de inchirieri masini si sa oferim un raport optim calitate-pret. Pentru deplasarile dumneavoastra oriunde in Romania, apelati la ofertele noastre de inchirieri de masini Audi.

Lista cu masini de inchiriat Audi.

Audi A4

Inchirieri masini Audi A4

Sa ai propria parere.

Sa nu lasi pe nimeni sa-ti impuna nimic. Sa iti urmaresti propriile teluri si sa iti respecti deciziile. Acestea sunt trasaturi de caracter care denota o personalitate puternica. Pentru astfel de oameni am construit masina potrivita: noul Audi A4.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
De la 59 €/zi300 €

Audi A6

Inchirieri masini Audi A6

Urmeaza-ti propriul drum

Noul Audi A6 combina motoarele puternice si designul dinamic cu dotari intalnite pana acum doar la clasa de lux. Alte calitati remarcabile sunt o fascinanta dinamica a condusului si confortul sporit, alaturi de elemente de siguranta pasiva si activa de ultima generatie.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
De la 70 €/zi600 €

Inchirieri masini AudiInchirieri masini ChevroletInchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini OpelInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini SaabInchirieri masini SubaruInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Rent-a-car extern

Inchirieri-Masini1 - Professional Rent A Car Services

Copyright © Inchirieri-Masini1 - Toate drepturile Rezervate