Inchirieri-Masini1.ro, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze .inchirieri microbuze 8+1 locuri » Chevrolet

Inchirieri masini ChevroletChevrolet

Firma de inchiriat masini inchirieri-masini1.ro a car ofera servicii rent a car in Bucuresti si in toate orasele mari din Romania. Adaptate preferintelor dumneavoastra, autoturismele noastre ofera calitate, ergonomie si siguranta. Masinile noastre de lux, autoutilitarele si microbuzele va ajuta sa va deplasati mai ieftin si mai sigur indiferent de locatia aleasa. Pentru a oferi un plus de confort calatoriei in masina, firma noastra de inchiriat masini si-a diversificat parcul auto prin inlocuirea modelelor vechi cu masini performante in conformitate cu normele europene. In aceste conditii, incercam, pe cat posibil, sa raspundem nevoilor dumneavoastra de inchirieri masini si sa oferim un raport optim calitate-pret. Pentru deplasarile dumneavoastra oriunde in Romania, apelati la ofertele noastre de inchirieri de masini Chevrolet.

Lista cu masini de inchiriat Chevrolet.

Chevrolet Aveo

Inchirieri masini Chevrolet Aveo

.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
De la 25 €/zi150 €

Chevrolet Kalos

Inchirieri masini Chevrolet Kalos

Pe lânga designul deosebit de atractiv realizat de catre Italdesign, modelul Kalos ofera o excelenta utilizare a spatiului si un excelent raport calitate-pret. Pe lânga modelul cu 5 usi cu hayon introdus pe piata anul trecut, de la începutul anului 2003 varianta cu patru usi si compartiment separat pentru bagaje (notchback) vine de la începutul anului 2003 în completarea gamei de modele din multe tari.

Datorita înaltimii deosebite, similare aproape cu cea a unei dubite (1,495 mm) si a distantei între axe, printre cele mai mari din cadrul clasei sale (2,480 mm), habitaclul luminos si prietenos este foarte spatios. Modelul Kalos dispune de centuri de siguranta în trei puncte la toate cele 5 locuri - o caracteristica de protectie care nu este înca considerata ca fiind "de la sine înteleasa" în acest sector. Montarea unui scaun pentru copii pe bancheta din spate este "o joaca" datorita sistemului de ancorare Isofix exemplar de care dispune. Spatarul banchetei din spate poate fi rabatat în proportie de 1/3 si 2/3 la ambele tipuri de caroserie, ceea ce permite astfel si transportul unor obiecte mai lungi, ca de pilda schiuri.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
De la 20 €/zi100 €

Inchirieri masini AudiInchirieri masini ChevroletInchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini OpelInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini SaabInchirieri masini SubaruInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Rent-a-car extern

Inchirieri-Masini1 - Professional Rent A Car Services

Copyright © Inchirieri-Masini1 - Toate drepturile Rezervate