Inchirieri-Masini1.ro, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze .inchirieri microbuze 8+1 locuri » Fiat

Inchirieri masini FiatFiat

Firma de inchiriat masini inchirieri-masini1.ro a car ofera servicii rent a car in Bucuresti si in toate orasele mari din Romania. Adaptate preferintelor dumneavoastra, autoturismele noastre ofera calitate, ergonomie si siguranta. Masinile noastre de lux, autoutilitarele si microbuzele va ajuta sa va deplasati mai ieftin si mai sigur indiferent de locatia aleasa. Pentru a oferi un plus de confort calatoriei in masina, firma noastra de inchiriat masini si-a diversificat parcul auto prin inlocuirea modelelor vechi cu masini performante in conformitate cu normele europene. In aceste conditii, incercam, pe cat posibil, sa raspundem nevoilor dumneavoastra de inchirieri masini si sa oferim un raport optim calitate-pret. Pentru deplasarile dumneavoastra oriunde in Romania, apelati la ofertele noastre de inchirieri de masini Fiat.

Lista cu masini de inchiriat Fiat.

Fiat Grande Punto

Inchirieri masini Fiat Grande Punto

Cu mai mult de 4 metri lungime, accesibilitate şi vizibilitate maxime, Grande Punto dispune de un spaţiu interior generos şi de un portbagaj de 275 de litri. Scaunele sunt reglabile şi se adaptează corpului pasagerilor. Chiar dacă locurile anterioare sunt ocupate de persoane mai inalte de 1.90 m, pasagerii de pe bancheta posterioara vor avea suficient loc pentru a calatori confortabil.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
De la 30 €/zi200 €

Fiat Panda

Inchirieri masini Fiat Panda

Noul Fiat Panda este cel mai versatil model din categoria A, cu motorizari revolutionare si dotari in premiera pentru clasa mini. Tehnologii de ultima ora te ajuta sa treci peste toate obstacolele vietii cotidiene, iar arhitectura modelului permite o modularitate speciala.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
De la 25 €/zi150 €

Fiat Doblo

Inchirieri masini Fiat Doblo

Doblo Panorama este un automobil unic si practic care furnizeaza un amplu spatiu de depozitare pentru toate nevoile tale de tranport.

Spatiul de depozitare de pe plafon se intinde pe toata latimea plafonului si permite, pe parcursul intregii calatorii, sa ai la indemana toate obiectele de care ai nevoie. In plus, vei avea un torpedo, spatii de depozitare in portiere, consola centrala si un mare spatiu de incarcare in portbagaj, toate oferind o multime de solutii de stocare, fara a face compromisuri in privinta designului.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
De la 30 €/zi200 €

Inchirieri masini AudiInchirieri masini ChevroletInchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini OpelInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini SaabInchirieri masini SubaruInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Rent-a-car extern

Inchirieri-Masini1 - Professional Rent A Car Services

Copyright © Inchirieri-Masini1 - Toate drepturile Rezervate