Inchirieri-Masini1.ro, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze .inchirieri microbuze 8+1 locuri » Ford

Inchirieri masini FordFord

Firma de inchiriat masini inchirieri-masini1.ro ofera servicii rent a car in Bucuresti si in toate orasele mari din Romania. Adaptate preferintelor dumneavoastra, autoturismele noastre ofera calitate, ergonomie si siguranta. Masinile noastre de lux, autoutilitarele si microbuzele va ajuta sa va deplasati mai ieftin si mai sigur indiferent de locatia aleasa. Pentru a oferi un plus de confort calatoriei in masina, firma noastra de inchiriat masini si-a diversificat parcul auto prin inlocuirea modelelor vechi cu masini performante in conformitate cu normele europene. In aceste conditii, incercam, pe cat posibil, sa raspundem nevoilor dumneavoastra de inchirieri masini si sa oferim un raport optim calitate-pret. Pentru deplasarile dumneavoastra oriunde in Romania, apelati la ofertele noastre de inchirieri de masini Ford.

Lista cu masini de inchiriat Ford.

Ford Focus

Inchirieri masini Ford Focus

Noul Ford Focus reuneste cele mai bune lucruri pe care ti le-ai putea dori de la o masina de clasa premium: un design rafinat si impunator, cele mai noi tehnologii, precizie in constructie si un stil de condus sportiv, dar totusi relaxant.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
40 €/zi200 €

Ford Mondeo

Inchirieri masini Ford Mondeo

Dureaza doar un moment pana cand noul Mondeo iti va schimba imaginea despre Ford. Stilul “kinetic” sugereaza toata forta si inovatia inglobate in noul Ford Mondeo.

Pe asfalt, acestea se traduc prin nivele inalte de rafinament, manevrabilitate si dinamica.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
48 €/zi200 €

Inchirieri masini AudiInchirieri masini ChevroletInchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini OpelInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini SaabInchirieri masini SubaruInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Rent-a-car extern

Inchirieri-Masini1 - Professional Rent A Car Services

Copyright © Inchirieri-Masini1 - Toate drepturile Rezervate