Inchirieri-Masini1.ro, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze .inchirieri microbuze 8+1 locuri » Mercedes

Inchirieri masini MercedesMercedes

Firma de inchiriat masini inchirieri-masini1.ro ofera servicii rent a car in Bucuresti si in toate orasele mari din Romania. Adaptate preferintelor dumneavoastra, autoturismele noastre ofera calitate, ergonomie si siguranta. Masinile noastre de lux, autoutilitarele si microbuzele va ajuta sa va deplasati mai ieftin si mai sigur indiferent de locatia aleasa. Pentru a oferi un plus de confort calatoriei in masina, firma noastra de inchiriat masini si-a diversificat parcul auto prin inlocuirea modelelor vechi cu masini performante in conformitate cu normele europene. In aceste conditii, incercam, pe cat posibil, sa raspundem nevoilor dumneavoastra de inchirieri masini si sa oferim un raport optim calitate-pret. Pentru deplasarile dumneavoastra oriunde in Romania, apelati la ofertele noastre de inchirieri de masini Mercedes.

Lista cu masini de inchiriat Mercedes.

Mercedes Class C

Inchirieri masini Mercedes Class C

Autovehiculele Mercedes dovedesc de peste 120 de ani cât de multă plăcere poate provoca o plimbare
cu maşina.

Cu noua Clasă C redefinim această plăcere. Astfel veţi percepe carosabilul cum nu aţi mai făcut - o niciodată până acum.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
75 €/zi500 €

Mercedes Class E

Inchirieri masini Mercedes Class E

Clasa E Noua Generaţie este sinonim cu confort, siguranţă şi eleganţă. Datorită motoarelor mai puternice şi sistemului DIRECT CONTROL, transmisia şi suspensia sunt mai dinamice ca niciodată. Sistemele de siguranţă includ sistemul PRE-SAFE® şi sistemul inteligent de iluminare.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
90 €/zi600 €

Inchirieri masini AudiInchirieri masini ChevroletInchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini OpelInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini SaabInchirieri masini SubaruInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Rent-a-car extern

Inchirieri-Masini1 - Professional Rent A Car Services

Copyright © Inchirieri-Masini1 - Toate drepturile Rezervate