Inchirieri-Masini1.ro, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze .inchirieri microbuze 8+1 locuri » Microbuze

Inchirieri masini MicrobuzeMicrobuze

Firma de inchiriat masini inchirieri-masini1.ro ofera servicii rent a car in Bucuresti si in toate orasele mari din Romania. Adaptate preferintelor dumneavoastra, autoturismele noastre ofera calitate, ergonomie si siguranta. Masinile noastre de lux, autoutilitarele si microbuzele va ajuta sa va deplasati mai ieftin si mai sigur indiferent de locatia aleasa. Pentru a oferi un plus de confort calatoriei in masina, firma noastra de inchiriat masini si-a diversificat parcul auto prin inlocuirea modelelor vechi cu masini performante in conformitate cu normele europene. In aceste conditii, incercam, pe cat posibil, sa raspundem nevoilor dumneavoastra de inchirieri masini si sa oferim un raport optim calitate-pret. Pentru deplasarile dumneavoastra oriunde in Romania, apelati la ofertele noastre de inchirieri microbuze.

Lista cu microbuze de inchiriat. 

Citroen Jumper

Inchirieri masini Citroen Jumper

Citroen Vehicule comerciale. O afacere pentru afacerea ta!

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
75 €/zi350 €

Mercedes Vito

Inchirieri masini Mercedes Vito

Conceptul variabil de scaune o să vă impresioneze. Spaţiul - pe cât de generos pe atât de flexibil - o să vă convingă. Cu loc pentru până la 9 oameni, Vito microbuz înseamnă transport la cel mai înalt nivel.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
80 €/zi350 €

Mercedes Sprinter

Inchirieri masini Mercedes Sprinter

Noul Sprinter Transfer se va impune ca un membru indispensabil al flotei dumneavoastra. Acest sportiv absolut ce ofera spatiu pentru 12 pana la 22 pasageri este nerabdator sa isi inceapa activitatea.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
70 €/zi350 €

Ford Transit

Inchirieri masini Ford Transit

Noul Ford Transit Minibus ofera atat soferului cat si pasagerilor nivele ridicate de confort si siguranta, asemanatoare cu cele ale unui autoturism. Ofera o manevrare sigura, precisa, chiar si la viteze ridicate si cu toate locurile ocupate. Totul se datoreaza directiei, suspensiei si franelor anti-blocare revizuite. Exteriorul indraznet, modern este special consolidat pentru a oferi o protectie pasiva totala.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
75 €/zi350 €

Inchirieri masini AudiInchirieri masini ChevroletInchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini OpelInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini SaabInchirieri masini SubaruInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Rent-a-car extern

Inchirieri-Masini1 - Professional Rent A Car Services

Copyright © Inchirieri-Masini1 - Toate drepturile Rezervate