Inchirieri-Masini1.ro, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze .inchirieri microbuze 8+1 locuri » Mitsubishi

Inchirieri masini MitsubishiMitsubishi

Firma de inchiriat masini inchirieri-masini1.ro ofera servicii rent a car in Bucuresti si in toate orasele mari din Romania. Adaptate preferintelor dumneavoastra, autoturismele noastre ofera calitate, ergonomie si siguranta. Masinile noastre de lux, autoutilitarele si microbuzele va ajuta sa va deplasati mai ieftin si mai sigur indiferent de locatia aleasa. Pentru a oferi un plus de confort calatoriei in masina, firma noastra de inchiriat masini si-a diversificat parcul auto prin inlocuirea modelelor vechi cu masini performante in conformitate cu normele europene. In aceste conditii, incercam, pe cat posibil, sa raspundem nevoilor dumneavoastra de inchirieri masini si sa oferim un raport optim calitate-pret. Pentru deplasarile dumneavoastra oriunde in Romania, apelati la ofertele noastre de inchirieri de masini Mitsubishi.

Lista cu masini de inchiriat Mitsubishi.

Mitsubishi Pajero

Inchirieri masini Mitsubishi Pajero

Design modern si statura impunatoare. Iata Mitsubishi Pajero care, la 25 de ani dupa lansarea sa, actualizeaza stilul inimitabil al primului model.

La activul acestui model de referinta in gama tot-teren, s-au adunat 25 de ani de aventura cotidiana dar si un palmares neegalat in Raliul Dakar: 12 victorii... din care ultimele sapte consecutive. In acest test extrem, Pajero si-a demonstrat fiabilitatea extraordinara, demonstrand ca este cu siguranta un etalon in categoria sa.

Cu linia sa rafinata, noul Pajero este cel mai puternic si luxos 4x4 creat de Mitsubishi. Designul modern si statura impunatoare n-au cum sa va lase indiferenti. Iar inovatiile tehnologice au permis imbunatatirea tinutei de drum, a nivelului sonor, a securitatii, confortului si performantelor.

» Acest model are cutie de viteze Hydra-Matic (automata).
» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
80 €/zi500 €

Mitsubishi Lancer

Inchirieri masini Mitsubishi Lancer

Lancer Sports Sedan este un prim reprezentant al familiei Lancer devenind un semn distinctiv al noii generatii in urma imbinarii modelelor „Concept X" si „Concept Sportback" prezentate de Mitsubishi Motors pe scena internationala.

Rezultat al unei serii de trei decenii si jumatate de victorii in raliurile Campionatului Mondial, Noul Lancer, conceput la Studioul European de design al Mitsubishi Motors din Trebur, este un model creat sa-si dovedeasca abilitatile pe cel mai dur banc de probe si anume lumea reala.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
65 €/zi200 €

Inchirieri masini AudiInchirieri masini ChevroletInchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini OpelInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini SaabInchirieri masini SubaruInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Rent-a-car extern

Inchirieri-Masini1 - Professional Rent A Car Services

Copyright © Inchirieri-Masini1 - Toate drepturile Rezervate