Inchirieri-Masini1.ro, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze .inchirieri microbuze 8+1 locuri » Peugeot

Inchirieri masini PeugeotPeugeot

Firma de inchiriat masini inchirieri-masini1.ro ofera servicii rent a car in Bucuresti si in toate orasele mari din Romania. Adaptate preferintelor dumneavoastra, autoturismele noastre ofera calitate, ergonomie si siguranta. Masinile noastre de lux, autoutilitarele si microbuzele va ajuta sa va deplasati mai ieftin si mai sigur indiferent de locatia aleasa. Pentru a oferi un plus de confort calatoriei in masina, firma noastra de inchiriat masini si-a diversificat parcul auto prin inlocuirea modelelor vechi cu masini performante in conformitate cu normele europene. In aceste conditii, incercam, pe cat posibil, sa raspundem nevoilor dumneavoastra de inchirieri masini si sa oferim un raport optim calitate-pret. Pentru deplasarile dumneavoastra oriunde in Romania, apelati la ofertele noastre de inchirieri de masini Peugeot.

Lista cu masini de inchiriat Peugeot.

Peugeot 307

Inchirieri masini Peugeot 307

Aceasta vara a adus faceliftul de jumatate de viata al celui mai bine vindut model Peugeot, 307, unul care a izbutit sa atinga, in 4 ani de zile, vinzari de peste 2,2 milioane de exemplare.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
35 €/zi200 €

Peugeot 407

Inchirieri masini Peugeot 407

Peugeot a desenat o berlina cu indrazneala, dand peste cap codurile conventionale si a dotat-o cu un continut tehnic dintre cele mai moderne.

Forta si noutatea design-ului sunt graitoare, inscrise intr-un profil incisiv liniile indraznete actioneaza ca o invitatie catre noi orizonturi.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
55 €/zi300 €

Inchirieri masini AudiInchirieri masini ChevroletInchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini OpelInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini SaabInchirieri masini SubaruInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Rent-a-car extern

Inchirieri-Masini1 - Professional Rent A Car Services

Copyright © Inchirieri-Masini1 - Toate drepturile Rezervate