Inchirieri-Masini1.ro, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Reguli de folosire a autoturismului

Clientul se obliga sa nu foloseasca autoturismul in contradictie cu urmatoarele reguli de folosinta:

INCALCAREA ORICAREI DIN CONDITIILE DE FOLOSIRE VA ATRAGE AUTOMAT RESPONSABILITATEA FINANCIARA A CLIENTULUI FATA DE PROPRIETAR.

Livrare / Preluare

Autoturismul va fi livrat catre client in bune conditii, fara defectiuni, iar Clientul ia cunostinta si verifica starea autoturismului inaintea semnarii acestui contract. Orice obiectie legata de starea autoturismului se va face in momentul inchirierii si va fi consemnata in procesul verbal anexat prezentului contract. Clientul se obliga sa returneze autoturismul in bune conditii impreuna cu toate accesoriile si echipamentul aferent la data si locul specificate in prezentul contract. Orice intarziere care depaseste 3 ore va fi declarata ca furt la Politie, daca Proprietarul nu este informat telefonic in prealabil.

Toate autoturismele sunt disponibile in Bucuresti sau oricare alt oras la cerere. Pentru orice livrare sau preluare din orice alt oras decat Bucuresti se va adauga la factura finala o taxa de 50€.

Rezervare

Rezervarea autoturismului va fi considerata ca sigura numai atunci cand este confirmata de catre Proprietar. Rezervarea unui autoturism este gratuita si poate fi anulata cu cel putin 24 de ore inaintea livrarii.

Rezervarea va fi confirmata pentru o clasa de autoturisme si nu pentru un autoturism. Daca, la momentul livrarii, Proprietarul nu are disponibil un autoturism din clasa pentru care a confirmat rezervarea, atunci va livra un autoturism din clasa imediat superioara, dar la pretul confirmat initial.
Plata

Pretul de inchiriere si de asemenea depozitul-garantie sunt calculate pe baza preturilor afisate si vor fi platite la preluarea autoturismului.

Plata facuta la momentul inchirierii nu poate, sub nici o conditie, sa fie folosita pentru prelungirea perioadei de inchiriere.

Daca clientul doreste sa prelungeasca perioada de inchiriere, trebuie sa obtina in avans aprobarea scrisa a Proprietarului. Clientul se obliga de asemenea sa plateasca in avans orice prelungire a prezentului contract.

Platile se pot face in numerar sau carti de credit (VISA, American Express), in Euro, US Dollars sau RON.

Uleiul, intretinerea autoturismului, si R.C.A. (Asigurarea de raspundere civila auto) sunt incluse in pretul de inchiriere. Combustibilul nu este inclus in pretul de inchiriere.

Pentru perioade mai lungi de inchiriere, Clientul poate negocia pretul de inchiriere.

Clientul se obliga sa plateasca urmatoarele catre Proprietar:

Asigurare

Autoturismul este asigurat CASCO. Asigurarea este valida numai in Romania.

Clientul este responsabil si se obliga sa plateasca toate cheltuielile pentru:

Proprietarul declina orice responsabilitate pentru accidentele cauzate unor terte persoane, ca si pentru defectiunile cauzate de Client in timpul inchirierii, chiar daca acesta din urma a furnizat informatii false cu privire la identitatea sa, la adresa si permisul sau de conducere.

Proprietarul isi declina orice responsabilitate catre terte persoane pentru orice prejudiciu produs de catre Client pe durata prezentului contract. In cazul in care, ca urmare a utilizarii autoturismului care face obiectul acestui contract, se ridica pretentii fata de Proprietar, Clientul il va exonera pe Proprietar de orice raspundere.

Proprietarul nu este raspunzator pentru pierderea, furtul sau distrugerea bunurilor apartinand Clientului sau insotitorilor sai aflate in autoturism.

Accidente, Avarii sau Furt

In caz de accident sau furt Clientul are urmatoarele obligatii:

Responsabilitatea

Clientul sau orice alt conducator auto care are dreptul conform prezentului contract sa conduca autoturismul inchiriat sunt responsabili civil si penal pentru orice incalcare a legilor in vigoare produse pe perioada prezentului contract.

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Rent-a-car extern

Inchirieri-masini1.ro - Professional Rent A Car Services

Copyright © Inchirieri-Masini1 - Toate drepturile Rezervate