Inchirieri-Masini1.ro, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze .inchirieri microbuze 8+1 locuri » Toyota

Inchirieri masini ToyotaToyota

Firma de inchiriat masini inchirieri-masini1.ro ofera servicii rent a car in Bucuresti si in toate orasele mari din Romania. Adaptate preferintelor dumneavoastra, autoturismele noastre ofera calitate, ergonomie si siguranta. Masinile noastre de lux, autoutilitarele si microbuzele va ajuta sa va deplasati mai ieftin si mai sigur indiferent de locatia aleasa. Pentru a oferi un plus de confort calatoriei in masina, firma noastra de inchiriat masini si-a diversificat parcul auto prin inlocuirea modelelor vechi cu masini performante in conformitate cu normele europene. In aceste conditii, incercam, pe cat posibil, sa raspundem nevoilor dumneavoastra de inchirieri masini si sa oferim un raport optim calitate-pret. Pentru deplasarile dumneavoastra oriunde in Romania, apelati la ofertele noastre de inchirieri de masini Toyota.

Lista cu masini de inchiriat Toyota.

Toyota Rav4

Inchirieri masini Toyota Rav4

Mai rafinat, mai dinamic si mai avansat decat oricand, Toyota RAV4 continua sa depaseasca asteptarile si sa provoace conventiile. Introducerea Sistemului Integrat de Condus Activ are ca rezultat o experienta a condusului mult mai dinamica, cu un control imbunatatit si un nou nivel de incredere.

Prin forma sa aerodinamica, cat si prin fuziunea intre tehnologiile inovatoare, performantele avansate si noile standarde de confort, RAV4 redefineste conceptul de Vehicul Sport-Utilitar.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
100 €/zi500 €

Toyota Landcruiser

Inchirieri masini Toyota Landcruiser

Toyota Land Cruiser descinde dintr-o linie de vehicule inovatoare si de calitate ce se intinde de-a lungul a peste 50 de ani. Pe sosea sau in teren, tinuta sa de drum este impecabila. Este un 4x4 robust, ce combina tehnologia de ultima ora cu rafinamentul unui nivel de confort premium pentru a va oferi o inegalabila experienta a condusului.

» Acest model are cutie de viteze Hydra-Matic (automata).
» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
100 €/zi500 €

Inchirieri masini AudiInchirieri masini ChevroletInchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini OpelInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini SaabInchirieri masini SubaruInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Rent-a-car extern

Inchirieri-Masini1 - Professional Rent A Car Services

Copyright © Inchirieri-Masini1 - Toate drepturile Rezervate