Întrebări frecvente

La închirierea de auto  Bucuresti  ieftine sunt puse unele întrebări frecvente care necesită răspunsuri concise și precise, pentru o informare cât mai corectă. Mai jos le găsiți cele mai importante dintre ele, împreună cu răspunsurile corespunzătoare

Întrebări frecvente și răspunsurile corecte

Pentru a conduce mașinile închiriate de noi este necesar un permis de conducere pentru categoria B.

Este necesar să aveți o vechime de conducere pentru categoria B de cel puțin un an de zile.

La închiriere este necesar să prezentați permisul de conducere și un act de identitate, CI sau pașaport.

La ridicarea mașinii vi se pun la dispoziție talonul, polița de asigurare și anexa 2 a contractului de închiriere.

Nu impunem nici o limită pentru kilometrii parcurși pe timpul închirierii.

În caz de defecțiune sau accident va trebui să sunați la numerele de telefon din contract. Desigur, în cazul unui accident cauzator de pagube materiale importante sau vătămări corporale, trebuie să respectați legile de circulație apelând mai întâi numărul de urgență 112.

Perioada de închiriere poate fi prelungită cu condiția de a anunța această intenție cu minim 24 de ore înaintea expirării contractului.

La înapoierea autoturismului, acesta trebuie să fie curat atât în interior cât și pe exterior. De asemenea, condiția tehnică trebuie să fie aceeași ca la închiriere, cu excepția uzurii normale generate de numărul de kilometri parcurși.

Pentru orice altă întrebare care nu este cuprinsă aici și este legată de închirierea mașinii, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0766.701.701 sau printr-un mesaj cu ajutorul formularului de pe pagina de contact.

Scroll to Top